Salute Wellness instagramissa
2021-10-26 16:11 Salute Wellness on nyt instagramissa nimellä ravintoneuvoja_salutewellness. Seuraa ja lähde matkalle terveyteen!
Lasten ja nuorten ravintoneuvonta
2021-10-26 15:48 Ravintoneuvonta ja -terapia ovat alle 18-vuotiaille sallittuja ainoastaan vanhemman luvalla ja tapaamisella on oltava ainakin yksi huoltaja paikalla. Kannattaa ehdottomasti hakeutua nuoren kanssa yhdessä ravintoneuvontaan, jos huomaat hänen olevan jatkuvasti väsynyt, huono-vointinen, apaattinen tai ärtynyt ja on jo pois suljettu mahdolliset sairaudet ja labroissa on käyty. Joskus lasten ja varsinkin teini-ikäisten kohdalla omia vanhempia ei välttämättä kuunnella yhtä tehokkaasti kun kyse on esimerkiksi kasvisten syömisestä, kuin ravintoneuvojaa. Ohjeet tulevat ulkopuoliselta asiantuntijalta, jolloin neuvot otetaan yleensä paremmin käytäntöön.
Vastaanotto ja nettiajanvaraus avoinna
2021-10-26 12:49 Vastaanotolle pääset nykyään Hämeenlinnassa osoitteessa Palokunnankatu 10, Dali Silverstar liiketilassa, tervetuloa! Voit myös varata ajan osoitteessa www.dalisilverstar.fi. Valitse palvelu Ravintoneuvonta ja varaa tarpeitasi vastaava aika. Jos et ole varma minkä ajan tarvitset, voit varata ilmaisen 15 minuutin konsultaation ja voimme yhdessä keskustella, mikä olisi sinulle paras vaihtoehto.
Salaatti resepti
2021-01-16 13:46 Monipuolinen ja ruokaisa salaatti   Ainekset   Halloumi juusto (paistettu) Avokado Tummalehtinen ruukkusalaatti Granaattiomenan siemenet Parmesan juustohiutale   Lämmin punainen salsa   Punainen paprika Tomaatti Punasipuli  Valkosipuli Basilika   Kastike   Kylmäpuristettu oliiviöljy Balsamico Luomu sitruunamehu
Ravintoneuvonta
2021-01-16 12:55 Ravintoneuvontaan kannattaa hakeutua, jos yrityksestä toiseen elämäntapamuutos päättyy  repsahdukseen tai et saa toivottua tulosta.    Jatkokoulutan itseäni ravintoterapeutiksi. Nyt on hyvä mahdollisuus saada neuvontapaketti  puoleen hintaan osallistumalla anonyyminä harjoitusasiakkaana diplomityöhöni.  Neuvontapaketti harjoitusasiakkaana  (sis. 3 tapaamista, ruokavalio-ohje kirjallisena, kehonkoostumus- ja verenpaine seuranta) normaalisti 310 €, nyt 155 € (sis. ALV)